Entreprise

Entreprise – intet er for stort eller småt

Hos Visti Petersens Eftf. ApS har vi en bred vifte af kompetencer. Dette betyder, at vores dygtige medarbejdere kan udføre nøjagtig den type entreprise, du efterspørger. Vi tager desuden ud til både private hjem og virksomheder.

Vi arbejder ud fra tankegangen om, at intet er for stort eller småt til, at det er noget, vi ikke vil tage os af. Vi kommer derfor gerne forbi dig og løser den opgave, du har til os inden for udførelse og reparation af bygge- og anlægsarbejde.

De entreprise ydelser, vi tilbyder er:

  • Døre og vinduer
  • Tagarbejde
  • Havearbejde
  • EL
  • VVS
  • Rengøring

Vi giver dig gerne et uforpligtende bud på den opgave, du søger løst.

Indholdsfortegnelse: 

Dører og vinduer

Spørg Visti Petersen’s eftf. ApS når du skal have nye gulve, skiftet vinduer eller der skal bygges skabe i soveværelset.

Visti Petersen’s eftf. ApS udfører alle typer tømrerarbejde og er din sikkerhed for et smukt resultat. Tømrerarbejde er en vigtig del af de fleste typer renovering.

Ring til Visti Petersen’s eftf. ApS , når det nye køkken skal sættes op, når der skal hylder i badeværelset, når gulvet skal lægges eller vinduerne skiftes. Vi har erfaring med alle typer tømrerarbejde.

Vi hjælper dig med at udleve din boligdrøm ved at levere løsninger, som holder i mange år, og som du kan glædes ved hver dag. Overlad tømrerarbejdet til en tømrer.

Præcision er afgørende i alle slags tømrerarbejde.Visti Petersen’s eftf. ApS har sans for detaljen, og vi er omhyggelige lige fra de første skitser og opmålingen til den afsluttende finish.

Med Visti Petersen’s eftf. ApS som tømrer er dit tømrerarbejde i sikre hænder, og du ved, at skufferne kommer til at køre perfekt, hylderne kommer til at sidde helt rigtigt og du slipper for døre, der binder. Det er fordelen ved at overlade tømrerarbejdet til en rigtig tømrer.

Visti Petersen’s eftf. ApS har udført mange slags tømrerarbejde, og vores erfaring kan være med til at give dig inspiration til dit byggeprojekt.

Når vi mødes i din bolig første gang, snakker vi om mulighederne, og om hvordan vi får lavet nogle løsninger, der harmonerer med husets eller lejlighedens stil og samtidig lever op til dine ønsker og behov. Har du billeder af, hvad du ønsker dig, kigger vi på dem og lægger en plan.

Trapper

Afslibning/afhøvling & behandling af trapper

Afslibning og afhøvling af trapper kan foretages på alle typer trapper. Selv de værste trapper kan med vores hjælp komme til at se nye ud.

En vurdering foretaget viser, at en afslining eller afhøvling af trapper kan medføre, at de bliver op til 98-99% som nye.

Vi kan desuden anbefale, at du efter vores behandling af din trappe, sørger for at give trappen den rette rengøring og vedligeholdelse. Det vil gøre, at din trappe holder sig fin i længere tid.

Er du i tvivl om, hvilken type behandling der skal til? Eller om en investering af nye trapper i dit tilfælde bedst kan svare sig? Så ring til Visti Petersen på 39 62 84 40. Vi kigger forbi dig, og giver et bud på behandling og pris.

Se nogle før/efter billeder (Øverst: før, nederst: efter)